12 Temmuz 2012 Perşembe

Düşünceler varoluştaki tüm gerçekliği birleştirir ve hepsi paylaşılır.


BU İÇERİK BLOG GİRİŞİNDE BELİRTİLEN TASLAK KARMA DÖNÜŞ YAZIMDIR
Lütfen metni aşağıdaki açıklamaları okuduktan sonra inceleyiniz..
Ve ayrıca blog geçmişindeki bu yazımların bir kısmı blog başına gönderiliyor, biz taslağa çekerken aradaki yerlerinden tekrar bloga gireceğini düşünmüştük ve tüm içerik bu şekilde yönlenirse tekrar taslak alabiliriz çünkü genel tema içerisinde bu metinler için giriş uygun olmayacaktır, üzgünüz,,,
ve taslak yayımlamak nedeniyle kopya metinler yayınlıyor olabiliriz. Lütfen bilgi veriniz, düzeltelim,
Açıklamalar için tıklayınız;




" Yazı yazmak da bir 3'üncü yoğunluk müdahalesi ve telefonda insanlara bağırmak da!- 

Yaratılıştaki herşey budur: yayılan bir dalga.
Yönlendirmeye çalışmayın, yolculuğunuzun tadını çıkarın. Bizim yaptığımız bu, dalganın üzerinde yolculuk yapıyoruz!
Varolan herşey düşünce formlarıdır!
Düşünceler üzerinde seyahat. ( Dalga üzerinde sayahat)
Düşünceler varoluştaki tüm gerçekliği birleştirir ve hepsi paylaşılır.
Gerçekliği etkileyen şey düşünce kalıplarıdır.

Her şey "kim" ve "ne"dir.

Denemeyi bırak ve sadece "birlikte git!" Süreci yönlendirmeye çalışma, sadece akışla birlikte devam et!
Takip etmeyin. Kilit nokta, herhangi birşeyi takip etmemek.  
Bu kadar çok "çalışma", sadece birlikte git.
Evriminizi sürdürmek için "yardıma" ihtiyacınız yok, hiçbir şeyin de yok.
"Tanrı" "herşey"dir, merkezi bir güneş değil.    
Kasyopya Transkrptleri

EVRİMİNİZİ SÜRDÜRMEK İÇİN "YARDIMA" İHTİYACINIZ YOK, HİÇBİR ŞEYİN DE YOK.

Düşünce Üzerinde Seyahat Etmek > Düşüncelerini Paylaşmak

Denemek dalga oluşu hissetmeyi ve ya da dalga ve düşünce oluşu hissetmeyi denemek, ayrıntılanmak ve kanatlanmak, kendinle yüzmek, bilinci ve kavrayışı genişletmek ve açmak için 3. seviyeye damıtılan üst yoğunluk algıları süzgeçlemeyi denemek... Bu kapıya genel olarak, kendini, evreni, oluşu ve üst yoğunlukları düşünmek ve algılamayı istemek kapısından girildi. Özel bir beklenti olmadığı gibi, özel sonuçlarıda yoktur. Sadece yapmak ve sadece olmak kapısıdır. Görülen sadece hissetmektir.

Birleşiklikte teklik olmak - yüzeyin kadar bilincin var - erişebildiğin yüzeyin kadar bilincin var. Yüzeyini sadece yatık ve yayılan bir düzlem olarak düşünme yüzeyinin derinliği de var. Yüzeyinin yüzeyinde yüzeylerinde var ve bunlar yüzeyin hem içinde hem yüzeyinde birleşik. Ayrı gibi ama değil. Renksiz bir düzlemin üzerinde rengin ayrışık bir düzlem olması gibi ve onun rengi değiştiğinde onun ayrı bir düzlem olması gibi. Birbiri üzerine yayılır ve hem ayrışık hem yapışık gibi. Buradaki bilinçliliğin yayılım alanı bilincin. Yeri ve zamanı yok kendinin algısında. Neresinde olduğunu düşünme. Ne kadar olduğunu düşünme. Tümlere varacak. Her bir yönden kendine varışlarda tümlenecek. Bunun bir şekli ya da biçimi yok. biçimi olmasını istediğin gibi. Bütünlendiğinde biçimsiz bir biçim ve sadece birlik. Ama bunu bu yoğunlukta düşünebileceğin biçim kendi dışınıda kapsayan bir daire.

Bu bir çeşit görüşlü his yazım denemesi. Hem görüşü hem hissi kanallama denemesi. Bu denemede ikisi birleşik ve kanala öz katkı varsa oda birleşik. İşte bu bir çeşit çok boyutluluk. Algının çok boyutluluğu. 

Tüm bu görüş ve algı 3b ama bu şöyle hissettiriyor. Matematik ve fizik çok boyutlu bir evreni anlatabilmek için küçülmüş simgeler ve semboller ve bölünmüş sayılar, vb. kullanıyor. Gördüklerini ve hissetiklerin senin için bir anlam ifade etmesede bunların yüksek bir algıdan ve bilinçten damıtıldığını ve süzüldüğünü hissediyorsun. Bu düşü istersen yönetibilir istersen bilinçliliğini akışa bırakıp sadece izleyebilirsin. Üç boyutlu düşünce uzayında geometrik biçimler, uzayan düzlemler, renkler alanlar ve biçimler var gibi. Onlar sen gibi bazen bazen de ses inle senden ayrılmışta biçimlenen gibi. 

Zaman mekan tüm algılarının yıkılmasından korkma. Tüm karmaşık hisler, kalbine gelen ağırlıklar, hızlanabilirsin ve uyumlanabilirsin. ve uyumlandıkça hızlanabilirsin. Sen hızlanırsan zaman hızlanır ve o bin yıl kısalır. Bu değişim bir termonükleer patlama gibi olacaksa uzun dalga döngüsü ve zaman yanılgısı bunu ard arda koyarak ağır çekim yaşamak gibi bir şey olmalı. Bir patlamayı 309.000 yıla böl ve içinden bilincinin geçişinin algısını izle. Ki bir an sürecek birleşme anı sonsuza kadar sürmüş gibi gelebilecekse o anın sonsuz keyfi için ("Herhangi bir orgazm türüne neden ihtiyacınız olsun? -( Kasyopya Transkriptleri )") sanırım bilinçlilik önemli. Ve bin yıllar gibi olan bu yıllar olmalı. Geçiş bizim lineer algımızla ölçümlendiğinde herkes için aynı zaman dilimnde olsa da bilincin algısıyla herkes için farklılıklar olacak ve bize aslında bin yıllar gibi gelecek muhtemelen. Her gün kalktığında dünün üzerinden aylar geçmiş gibi hissetmek. Yanılgı ve acı bunu an be an zaman algısıyla ard arda koyuşta ve deneyimin keyif yerine zorluk ve önyargı düşüncelerine çarpmasında olmalı. 309.000 yıl şimdideyse şimdi bunu anlayabiliriz. Bu durumda özgürleştikçe acı azalacak ve acı aslında muhteşem bir deneyime dönüşecek olmalı. Lineer zaman algımız ve geçişte onun yıkılması ve uyumlanma nedeniyle yüksek benlikle bütünleşme sonsuz gibi sürebilir ve farkındalık ve farkına varışla ilgili olmalı. Ama farkına varılmayan süreç uykululuk bir yitiklik duydurabilir. İşte şimdi o birleşme anındayım ve kendimce zaman, doyumu, bütünlüğü hissetmeme bölündü. 

Sizin deneyimlediğiniz şekliyle 3'üncü yoğunluk, bu yoğunluk içindeki esaretinizi sürdürmek üzere beslenen bir ilüzyon.
"Bin Yıl" olarak bahsedilen şey, geçişin 3'üncü yoğunluk yorumudur.
Bazıları 4'üncü yoğunluğa hemen geçecek, bazılarının ise biraz daha "zamana" ihtiyacı olacak.
Kasyopya Transkriptleri

Başlamış, hareket etmiş ve ivme kazanmış bir şey gitmek için artık çabaya ihtiyaç duymaz. İvmeni hızlandırabilir ya da yavaşlatabilirsin. Gelecekteki bizin dediği gibi hızlı gidersen yapraktaki damarları göremeyebilirsin sadece. Kendinle gitmek için bunun farkına var. Bu bir yolculuk ve koltuğuna uzan ve seyret ve keyfini çıkar. Çabasız, zahmetsiz olanı yap. Zaten gidiyorsun. Sen yolculukta bir yolculuğunu izleyicisin. Çaban izleme çabası. Bilincin toplam bilinç yüzeyinde kendinin farkına varmış bir birim. Lineer algıyla, bilincin kendinin farkına varışın toplam bütünlenmesinden öncesinde. Kendi toplamının farkına varışın öncesi gibi. Bir ışık topunun toplaması ve kıvılcımları gibi ve sen dışarıda bir kıvılcım küçük ışık topu gibisin. Süreci yönetmeyi denemeyi ve çabalamayı bırak. Bırak ve daha fazlasını gör. Bırak bilincin aksın ve genişlesin, tüm yüzeylerine... Kendi varlığını, fizik varlığını, bilincin merceklenerek odakladığı bir yansıma/yansıtma gibi düşün. Varlığını düzlemler, sarmallar, ışıklar, sesler her şey olarak biçimlediğini düşün. Bırak varlığın akıp gitsin. Bilinçliliğin varlık yüzeyinde yüzüp gitsin.


Tüm "sıkıntıları" kısa bir süre sonra önemli yaşamsal değişiklikler takip edecektir.
Tüm çabalar beklenmedik kazanımların önünü açıyor. Sonuçta sabır erdemi ediniliyor.
Pes etmeyin! Sabır faydasını gösterecek! Engellerin oluşturulması ve yerleştirilmesi binlerce yıl aldı. Bunları birkaç ayda yıkabilirsiniz! Bunu yapın!
Kasyopya Transkriptleri 
Engeller bilincin dolayısıyla düşüncenin önüne koyulan engeller. Eğer öyle olmadığını bilirsen aşabileceğin engeller kısacası. Kolay değil mi? Bilincin yolculuğunda bilincin yolculuğunu anlayamamış bir bilinç bütünlüğünün, toplam bütünlüğün bir bölümünde yolculuğa ket vurması gibi bir şey olmalı yaşadığımız süreç.  Diyorum ki varlığım, bütünlen ve kutuplan. Bütünlenen varlığını kutupla, bütünlenmeyen varlığını kutupla ve bütünlenmeyen varlığını sonsuz uzayında yeniden yapılanmak üzere yok ve kendin gibi var et... Bad sektor hard disk yüzeyleri, ya da bozuk yazılmış yüzeylere sıfır yazmak gibi. RAM ruhsa, işlemci bireysel bilinç ve hard disk beden gibi düşünürsek bunun gibi bir şey olabilir... İşlemci sürekli yükseltilebilir ve hard diske ihtiyaç duymadan sonsuz RAM üzerinde sonsuz işlem yapacak kadar özgürleşebilir olmalı bu durumda. RAM üzerine kendini kopyalayan işlemci kendine de ihtiyaç duymamalı o zaman. Teşbihte hata olmazmış... Neşeli dersler olsun...

Ruh bilinçliliktir, nokta.
Heryerde kodlanmış bilgi var. Yer sarsıcı ilkeleri keşfetmek için daha yavaş bir inceleme öneriyoruz.
Metafizik aşırı yüklemesi. İyi bir yol, ama tavşandan ziyade kaplumbağa gibi olmanızı öneriyoruz.

Kendinize sorular sorun ve yanıt alın. Sonra da bir araya gelip öğrendiklerinizi paylaşın. 
Bunu son kez söylüyoruz, kendi aranızda bağlantıyı koparmayın ve herşey yerini bulacak.
Aramayın, sadece hazır olduğunda olmasına izin verin.Şu anda yaptığınız gibi, insanlarla bağlantıya geçin!
Kasyopya Transkrptleri 

Yazı yazmak da bir 3'üncü yoğunluk müdahalesi ve telefonda insanlara bağırmak da! 

0 yorum:

Yorum Gönder