13 Mart 2012 Salı

Sevgiye Kutuplaşmak. Birdeki bizi ve bizdeki biri bulmak.


BU İÇERİK BLOG GİRİŞİNDE BELİRTİLEN TASLAK KARMA DÖNÜŞ YAZIMDIR



Sevgiye kutuplaşmak. Sevgiye kutuplaşmış realitelere ulaşmak. Birin sevgi ve ışık titreşimine uyumlanmak. Realiteleri dönüştürmek. Titreşiminin birin titreşimindeki özgür bir bilinç titreşimi yumağı ya da tanesi olduğunu aynı zamanında birin titreşiminin bir parçası olduğu farkındalığını bulmak. Titreşimine uygun titreşimleri yakalamak ve onların birdeki ve kendi farkındalığındaki zihinsel onaylarıyla birleşmek. Onaylanan zihinsel realitenin tüm diğer realiterin içinde ve ayrı olarak titreşimini ve büyümesini sürdürmesi. Titreşimin oktavlarını kavramak... Yalnız olmadığını ve yalnız yapmadığını anlamak. Aynı andaki uyumlu titreşim kompozisyonlarıyla birlikte çalıştığını kavramak. Zenginleşmek. Birdeki bizi ve bizdeki biri bulmak.

Realitemiz birin realitesi ile uyumlanmaya çalışan sevgi, birlik ve ışık realitesidir ve büyümeye devam etmektedir. Titreşimini sevgi, yardım, ışık frekansında tutmakta, ışık ve neşe yayını yapmaya devam etmektedir. Realitemiz birdeki bizim titreşim bütünümüz olarak büyümektedir. Ve evrene yaptığı yayını bilmiyorum ama dünyaya özgür yayın yapmaktadır. Özgür frekans yayınıdır. Realitemiz dengelenmeye devam etmektedir. Birleşik bilinç tarafından yönetilmektedir ve büyütülmektedir. Özgürce büyümektedir. Kanser hücresini iyileştirmektedir. Umarım ki iyi bir hasat bizi bekliyor. Hazır oluyoruz. Ağaçlar ve ormanlar gibi küreyi soluyoruz hep birlikte dönüştürüyor ve küreye sevgi bırakıyoruz. Nefeslerimiz bizimdir.
Love the polarization.....

Panik yapmayın. Sevgiyi göze alın. Sevgi için. Sulanmak ve değişmek. Rüzgara kapılmak ve ondan dönmek, sulara. Nehirlere ve dağlara. Her yeri ve her şeyi dolaşmak ve geri dönmek. Dağlara sulanmak. Rüzgarla sulanmak. Akmak nehirlere. Bize akmak. Kapılmak seline rüzgarın. Bize katmak. İçinden geçilen nehirlere sulanmak. Bak rüzgara. Şarkını söyle. Söyle ona bildiğin bütün sevgi şarkılarını söyle. Sesini sesime kat. Sesimi sesine kat. Sesini bire ve bize kat. Acını acıma kat. Acını bana ver. Acını bize ver. Rüzgara ağla ve bana gönder. Bize gönder. Biz sana sevgiyle dönelim rüzgarda birleşerek. Büyüyelim. Bu sevgi seli. Sevgi rüzgarı. Rüzgar nereden doğarsa doğsun büyürken tüm rüzgarları içine alır. Büyük sevgi rüzgarı. Esiyor.
Do not panic. .............

22.02.2012

0 yorum:

Yorum Gönder