17 Mart 2012 Cumartesi

Cenneti Düşlemek


BU İÇERİK BLOG GİRİŞİNDE BELİRTİLEN TASLAK KARMA DÖNÜŞ YAZIMDIR

(Ek * bu metni taslaktan almayabilirdim ki yeniydik o zamanlar düşüktür sözler ama ama anlam ve tiitreşimler yinede yüksektir, çokça yenisi ve daha güzeli yazılabilir ve cennet adını bile kirlettik biz , gelecek felan diyorum ben ona kısaca düş )


Ve cennet düşü, kuşlar , ağaçlar, rengarenk bir doğa ve ceylanlar, kelebekler, ilk aklıma gelenler bunlar ve gülümseyen çocuklar, berrak bir su ve ışıltılar, berrak bir deniz yada okyanus ve esenlik ve ılık esentili bir rüzgar  , berraklık ve parlaklık. Canlı bir kontrast ve doğada bir arada gruplarla yaşayabilen insanlar, beyaz kıyafetler ve gülümsemeler, birlikte yapılan kutlamalar ve kutsamalar ve onurlandırmalar ve birlikte yapılan her şey . Biriktelik... Ve neşeli gülüşler ancak bu gülüşler içsel bir titreşim ve yayın gibi ve rahatlatıyor...

Ama duygularımıza odaklanalım, görseller tamam ama duygularımızı deneyelim. Duygularınızı bulmayı deneyin lütfen rüzgarın esintisinde, teninize değişinde, havanın sıcaklığında ya da düşünüzde hiç kirlenmemiş başka bir şeyde. Bir deniz kenarında ya da sizi rahatlatan başka bir yerde yalnız kalarak, size esenlik veren duyguları arayın. Yıldız tozu yağdırın düşünüze, bulutları boyayın, onları hiç görmediğiniz gibi yapın. Tuvalinizi, eski tuvalinizi, rengarenk boyayın. Gökyüzüne uzanan büyük pembe çiçekleri büyürken düşleyin ve saçtığı ışıltıları. Öyle güzel bir koku var ki havada ve öyle temiz ki...  Bizim dünya hayatımızda bütün imgelerimize bağladığımız olumsuz deneyimlerimiz de var. Daha önce hiç görmediğiniz gibi olsun, daha önce düşünmediğiniz gibi olsun. Yeni ve ışıltılı olsun. İlk doğuşa, o rahime, dışarıdan beklendiğiniz ve henüz hiç yaşamadığınız ana giden ve güzel bir dünyaya gelin. Ve hala o haberleri izliyorsanız ve okuyorsanız bunu yapmanızın çok zor olacağını belirtmek isterim. Ve o dram dolu diziler size inanımıyorum. Neşeli bir şeyler bulun lütfen. Tüm gündemimizi cennete taşımanın vakti gelmedi mi?
 
Düşlerinizin şekilleri yoktur sevgili ailem. Müziği sözleri olmadanda duyabilirsiniz. Titreşimler sizi alıp götürürler . Bırakın duygularınız açığa çıksın ve dalgalansın . Duygularınızla düşlemeyi denemeye ne dersiniz?
Hepimizin zihinlerinde bir arkaplan var ve bu arkaplan muhtemelen karanlık bir uzay ve söylendiğine göre tüm o boşluk sevgiyle dolu. Neden oraya rengarenk bir arkaplan koymayı denemiyoruz. Neden uzayımızı sevginin renkleriyle doldurmuyoruz.

Orada, o güzel yerde, sevgili ailem. Hep birlikteyiz
İşte şimdi, o şimdideyiz.

0 yorum:

Yorum Gönder